Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην τελική ευθεία o κόμβος Καλαβρύτων (Πούντας - Καλαβρύτων) - ΦΩΤΟ

Φωτό - τέλος Δεκεμβρίου 2016 Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στον κόμβο ΝΕΟ Αθηνών Πατρών (Πούντας - Καλαβρύτων) 169 χιλιόμε...

Φωτό - τέλος Δεκεμβρίου 2016
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στον κόμβο ΝΕΟ Αθηνών Πατρών (Πούντας - Καλαβρύτων) 169 χιλιόμετρο. Οι ασφαλτοστρώσεις είναι αυτές τις μέρες σε πλήρη εξέλιξη  και σύντομα θα δοθεί στην κυκλοφορία κάνοντας πολύ πιο εύκολη την διαδρομή από και τα Καλάβρυτα. Παράλληλα ετοιμάζεται να δοθεί και στα δυο ρεύματα και η σύνδεση Καλαβρύτων ΠΕΟ Ακράτας  - Διακόπτου. 
Πάντως για την ολοκλήρωση της Ολυμπίας οδού, όλα δείχνουν οτι το αρχικό χρονοδιάγραμμα με παράδοση του δρόμου τον Μάρτιο του 2017, μάλλον πάει λίγο πιο πίσω. Ναι μεν βασικά τμήματα του έργου θα έχουν αποδοθεί σε χρήση, αλλά η ουσιαστική ολοκλήρωση θα «πάρει» καλοκαιράκι του 2017. Σε μια τέτοια περίπτωση, την οποία παράγοντες του τεχνικού χώρου παίζουν ως φαβορί, θα υπάρξει η κατάλληλη νομικοτεχνική διαχείριση, προκειμένου να μην εγερθούν ζητήματα αποζημιώσεων.
φωτό 14 Ιανουαρίου 2017
φωτό τέλος Δεκεμβρίου 2016

φωτο τέλος Δεκεμβρίου 2016

φωτό 14 Ιανουαρίου 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.