HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Στο Δημοτικό Συμβούλιο το Θέμα του Κέντρου Φιλοξενίας ανηλίκων Μεταναστών

Επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ( διαβάστε ΕΔΩ ), ο Δήμος Καλαβρύτων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:   Ο Δήμαρ...

Επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS (διαβάστε ΕΔΩ), ο Δήμος Καλαβρύτων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς, δέχθηκε χθες, το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, την επίσκεψη του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), κ. Αντώνη Αυγερινού. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., ενημέρωσε το Δήμαρχο Καλαβρύτων, για την πρόθεση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, να φιλοξενήσει 20 ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, στο κτίριο του Ερυθρού Σταυρού, στα Καλάβρυτα (της πρώην Πυροσβεστικής, κτίριο Βουγά).
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, ανέφερε στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. ότι το θέμα αυτό της φιλοξενίας των ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων, θα συζητηθεί στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.