HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΕΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς, αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS , ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μέσω οργανώσεων για τους μετανάστες, έχε...

Σύμφωνα με ασφαλείς, αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μέσω οργανώσεων για τους μετανάστες, έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία για την μετατροπή του παλιού κτιρίου του (παλιά Πυροσβεστική), σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων μεταναστών.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, ο ΕΕΣ, έχει ήδη δώσει εντολή σε εργολάβο ωστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες μετατροπής των χώρων του κτιρίου. 
Σημειώνουμε ότι για μια τετοια απόφαση απαιτείται η έγκριση από τον Δήμο Καλαβρύτων, όπως έχουν εισηγηθεί και οι νομικές υπηρεσίες του ΕΕΣ προς την διοίκηση του, πράγμα που έως τώρα η διοίκηση του ΕΕΣ και οι συμμετέχοντες οργανώσεις για τα θέματα μεταναστών δεν έχουν ζητήσει.
Για το σημαντικό αυτό θέμα, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, θα συνεχίσει την διερεύνηση του και θα σας ενημερώσει σχετικά.      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.