HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Κυριακόπουλος, εκλεκτό μέλος του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Ένα εκλεχτό μέλος της οικογένειας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, ο Αντώνης Κυριακόπουλος, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, ξ...

Ένα εκλεχτό μέλος της οικογένειας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, ο Αντώνης Κυριακόπουλος, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, ξημερώνοντας των Φώτων, σε ηλικία 52 ετών.
Η διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου σε ανακοίνωσή τους τονίζουν: 
"Υπήρξε, πραγματικά ένας αγωνιστής της ζωής. Από μικρός, έτσι του έταξε η μοίρα, είχε πάντα την ευθύνη κάποιον να νοιάζεται και να προσέχει, ακόμη και τα τελευταία χρόνια που έδινε τη δική του μάχη με την ασθένεια. Ρόλο που στο ακέραιο επιτέλεσε, πρωτίστως για την οικογένειά του. Από το 1987 υπηρέτησε ευσυνείδητα  στο Νοσοκομείο, ως διοικητικός υπάλληλος και επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων.
Πράος, αξιοπρεπής, αφοπλιστικά ειλικρινής, με ανεξάντλητο χιούμορ και πάντα με μια ζεστή καλημέρα και ένα καλό λόγο.  
Τούτη ήταν η εκτίμηση των συναδέλφων του και της κοινωνίας των Καλαβρύτων. Αυτή η σφραγίδα του, στο πέρασμά του από τούτο τον κόσμο. 
Η διοίκηση και σύσσωμο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βίκυ, στον αδελφό του και στους οικείους του. Στην μνήμη του, αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο (Κ.Ε.ΔΙ. Κ.). 
Εκλεχτέ συνάδελφε, φίλε Αντώνη να πας στο καλό. Καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα.
Η διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου"



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.