HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τουρνουά Μπάσκετ Αροανίας - Κυπελλούχοι Λεχούρι (άντρες) και Σειρές (παίδες) (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το 18ο Τουρνουά Μπάσκετ της Δ.Ε.Αροανίας, πέρασε στην ιστορία με κυπελλούχους στους άντρες την ομάδα του Λεχουρίου που επικράτησε στον ...

Το 18ο Τουρνουά Μπάσκετ της Δ.Ε.Αροανίας, πέρασε στην ιστορία με κυπελλούχους στους άντρες την ομάδα του Λεχουρίου που επικράτησε στον τελικό της ομάδα των Αγραμπέλλων και στους παίδες την ομάδα των Σειρών που επικράτησε στον τελικό της ομάδα του Λεχουρίου.
160 και πλέον νέοι συμμετείχαν σε μια άρτια διοργάνωση και για τρεις μέρες σκόρπισαν συγκινήσεις, θέαμα, αθλητικό πνεύμα, αλλά και... μικροεντάσεις αλλά που στο τέλος βρήκαν όλους, να αλληλοσυγχαίρονται και να ανανεώνουν το ραντεβού για το 19ο τουρνουά.
Εντυπωσιακή ηταν η προσέλευση του κόσμου τόσο στο γήπεδο του Λεχουρίου όσο και των Σειρών. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, κυρίως στην Δήμητρα Κωνσταντινίδου, στον Κώστα Θεοχάρη, στους βοηθούς, στον κόσμο και φυσικά σε όλα τα παιδιά.
Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν: 
Αντρικό: Σειρές, Τριπόταμα, Παγκράτι, Λεχούρι, Αγράμπελα, Καλάβρυτα Σοποτό, Λειβάρτζι
Παιδικό: Σειρές, Λεχούρι,  Αγράμπελα,  Σοποτό, Λειβάρτζι
Να σημειώσουμε οτι την ημέρα του τελικού τιμήθηκε απ όλους τους συλλόγους ο αγαπητός μας γιατρός Νικόλαος Ραζής για την μεγάλη του προσφορα στον τόπο μας (θα ακολουθήσει ξεχωριστό ρεπορτάζ).

Το τρόπαιο για την ομάδα του Λεχουρίου σήκωσε ο... γερόλυκος αρχηγός Ανδρέας Θεοχάρης, που δεν έχει λείψει από κανένα τουρνουά και όπως έδειξε με την αγωνιστικότητα του, θα τον βλέπουμε για πολύ ακόμα στα γήπεδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.