• ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

  Reporter: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS
  Published: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016
  A- A+
  Άγρια συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών απόψε τα ξημερώματα στην Κλειτορία στην περιοχή της "Παναγιάς". Το συμβάν σύμφωνα με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS έγινε τα ξημερώματα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό δύο Αλβανών και ενός Έλληνα..
  Ο ένας Αλβανός έφερε τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, ο άλλος ομοεθνής του, μαχαιριά στο θώρακα, κοντά στην καρδιά, ενώ τραυματισμένοι, αλλά όχι από μαχαίρι, βγήκαν από τον καβγά και οι δύο Έλληνες. Ο ένας έφερε τραύματα στα χέρια και ο άλλος στο μάτι και στο κεφάλι.
  Αρχικά οι ταυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, ενώ συνελήφθησαν. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στο Κέντρο Υγείας και η γυναίκα η οποία είπε οτι συμμετείχε στο σκηνικό και η οποία επίσης συνελήφθη. Η γυναίκα είχε τραυματιστεί στα χέρια.
  Αργότερα οι  τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Τρίπολης όπου και φυλάσσονται από άνδρες της Αστυνομίας. Λίγο αργότερα ο ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών λόγω της σοβαρής κατάστασής του.
  Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, στην συμπλοκή συμμετείχαν 5 νεαροί, τρεις ελληνικής και δυο αλβανικής καταγωγής. Η έντονη λογομαχία μετατράπηκε σε συμπλοκή και την χρήση μαχαιριού ενός εκ των νεαρών ελληνικής καταγωγής.
 • No Comment to " ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ "