HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Άγρια συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών απόψε τα ξημερώματα στην Κλειτορία στην περιοχή της "Παναγιάς". Το συμβάν σύμφωνα με το Κ...

Άγρια συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών απόψε τα ξημερώματα στην Κλειτορία στην περιοχή της "Παναγιάς". Το συμβάν σύμφωνα με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS έγινε τα ξημερώματα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό δύο Αλβανών και ενός Έλληνα..
Ο ένας Αλβανός έφερε τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, ο άλλος ομοεθνής του, μαχαιριά στο θώρακα, κοντά στην καρδιά, ενώ τραυματισμένοι, αλλά όχι από μαχαίρι, βγήκαν από τον καβγά και οι δύο Έλληνες. Ο ένας έφερε τραύματα στα χέρια και ο άλλος στο μάτι και στο κεφάλι.
Αρχικά οι ταυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, ενώ συνελήφθησαν. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στο Κέντρο Υγείας και η γυναίκα η οποία είπε οτι συμμετείχε στο σκηνικό και η οποία επίσης συνελήφθη. Η γυναίκα είχε τραυματιστεί στα χέρια.
Αργότερα οι  τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Τρίπολης όπου και φυλάσσονται από άνδρες της Αστυνομίας. Λίγο αργότερα ο ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών λόγω της σοβαρής κατάστασής του.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, στην συμπλοκή συμμετείχαν 5 νεαροί, τρεις ελληνικής και δυο αλβανικής καταγωγής. Η έντονη λογομαχία μετατράπηκε σε συμπλοκή και την χρήση μαχαιριού ενός εκ των νεαρών ελληνικής καταγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.