Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ στις 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.) μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρόνια αγών...

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.) μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρόνια αγώνα αυτοκινήτων, το 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ στις 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην πολύ γνωστή και αγαπημένη κατηφορική ειδική διαδρομή τη «ΦΤΕΡΗ». 
Ο ενθουσιασμός των αγωνιζομένων για την κατηφορική ειδική διαδρομή που είναι ιδιαίτερα τεχνική και γρήγορη, δικαίωσε την περσυνή μας επιλογή και μας γέμισε με θετικά μηνύματα. Η ιδιαίτερη Ε.Δ. σε συνδυασμό με την φιλοξενία των Αιγιωτών και την αρτιότητα των διοργανώσεων της ΑΛΜΑ σε θέματα ασφάλειας, προμηνύουν για φέτος έναν αξέχαστο αγώνα. 
Ο αγώνας προσμετρά στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου με την πόλη του Αιγίου να αποτελεί το κέντρο του αγώνα και την κατηφορική ειδική «ΦΤΕΡΗ», να αποτελεί το πεδίο των μαχών για τους αγωνιζόμενους. Η ειδική διαδρομή έχει μήκος 17.1 χλμ και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, οπότε τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 34.2 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 76 χλμ.
Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας. 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων. 
Μείνετε συντονισμένοι για επόμενα δελτία τύπου με περισσότερες πληροφορίες από το αθλητικό σωματείο της ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.