HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Διάβασα σε ημερήσια εφημερίδα των Αθηνών δήλωση του πρώην Αρχηγού Στρατού Φραγκούλη δήλωσή του «για το πολιτικό σύστημα» της χώρας μας. ...

Διάβασα σε ημερήσια εφημερίδα των Αθηνών δήλωση του πρώην Αρχηγού Στρατού Φραγκούλη δήλωσή του «για το πολιτικό σύστημα» της χώρας μας.
Δεν έχω πρόθεση να αντιπαρατεθώ με το Στρατηγό, έχω όμως δικαίωμα να σχολιάσω τα λεγόμενά του και να του πω «αργήσατε».
Ναι αργήσατε κύριε Φραγκούλη να σχολιάσετε το πολιτικό σύστημα που φτώχυνε την Ελλάδα και το   λαό της. στρατηγέ «αρχή άνδρα δείκνυσι», σεις όμως το πολιτικό σύστημα που καταγγέλλετε σήμερα, το υπηρετήσατε ευσυνείδητα, γιατί ήσασταν στρατιώτης και είχατε δώσει όρκο για την πίστη σας στο Σύνταγμα.
Όμως θα σας θυμίσω ορισμένες ενέργειες του πολιτικού συστήματος εις βάρος της αξιοπρέπειας, των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγέ και δεν αντιδράσατε και ποια θα ήταν η αντίδραση; Η παραίτηση κύριε Αρχηγέ πράγμα που δεν κάνατε και συνεχίσατε απτόητος να «αρχηγεύετε». Να σας θυμίσω κύριε Φραγκούλη που δεν σηκώσατε ανάστημα παραιτούμενος, για να ταράξετε το πολιτικό σύστημα, ακούστε λοιπόν.
Θυμάστε κύριε Αρχηγέ, εσείς και οι άλλοι, τότε Αρχηγοί την κατάπτυστη εγκύκλιο του τότε ΚΕΘΑ Μπεγλίτη προς τους άνδρες των ενόπλων δυνάμενων για «ρουσφετολογία από το γραφείο του, το πολιτικό» ποια η αντίδρασή σας, θα πω καμιά, γιατί δεν παραιτήθηκε κανείς σας.
Μήπως θυμάστε κύριε Αρχηγέ τις Κάννες εκείνο τον καιρό του Γιωργάκη και τι είπε ο ΓΑΠ για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του και τι ετοίμαζαν. 
Ποια ήταν η αντίδραση η δικιά σας και των άλλων Αρχηγών, για την ύβρη του ΓΑΠ προς τις Ένοπλες Δυνάμεις; Καμία, και είναι ντροπή να κατηγορούνται οι ένοπλες δυνάμεις, για πραξικόπημα και οι εδώ ηγήτορες να μη κάνουν κάτι.
Το αποτέλεσμα σ’ όλα αυτά μπορεί να μου πείτε κύριε Αρχηγέ ποιο ήταν από την πλευρά σας, θα σας πω εγώ ποιο ήταν, μια «ταπεινωτική» αποστρατεία από το πολιτικό σύστημα που κυβερνούσε τότε.
Όμως και μετά την αποστρατεία σας εξακολουθήσατε να υπηρετείτε σήμερα. Ναι δεχθήκατε σεις και κάποιος άλλος να γίνετε υπηρεσιακοί υπουργοί του πολιτικού συστήματος. Λοιπόν κ. Φραγκούλη μη καταγγέλλουμε κάτι, όταν σ’ αυτό το σύστημα δεν αντιδρούμε, όταν είμαστε στην ενέργεια και τα λέμε όταν μας «διώξουν» και με μπαίνουμε και μεις στο σύστημα, σαν απόστρατοι, διατυμπανίζοντας ότι εμείς θα σώσουμε την Ελλάδα με τη δημιουργία νέων κομμάτων, οργανώσεων, συνιστωσών. 
«Αρχή άνδρα δείκνυσι» κύριε Φραγκούλη, τώρα είναι αργά για «δάκρυα», για την ταπείνωση της Ελλάδας και τη φτώχεια του λαού της από το πολιτικό σύστημα.
Ένας Καλαβρυτινός κοσμοκαλόγερος
κατά κόσμο
Γεώργιος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
κ.λ.π αξιώματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.