HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Οι εκδηλώσεις «ΕΝ ΣΥΡΜΩ» στον Σταθμό των Καλαβρύτων (foto)

Με την ξαφνική δυνατή μπόρα να κάνει την εμφάνισή της ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις «ΕΝ ΣΥΡΜΩ» στον Σταθμό των Καλαβρύτων με αφορμή τα 120α ...

Με την ξαφνική δυνατή μπόρα να κάνει την εμφάνισή της ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις «ΕΝ ΣΥΡΜΩ» στον Σταθμό των Καλαβρύτων με αφορμή τα 120α γενέθλια του Οδοντωτού. 
Παραβρίσκονται μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Παναγόπουλος, η Πρόεδρος  της ΔΗΚΕΠΑ Αιγιαλέιας κ. Τσουκαλά, Αντιδήμαρχοι, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ηρακλής Ρούπας,  ο διοικητής της Π.Υ. και του Α.Τ.Καλαβρύτων, Δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τους διοργανωτές φορείς, προβολή ενημερωτικού βίντεο, έκθεση φωτογραφίας,  ομιλίες με θέματα σχετικά με τον Οδοντωτό και μουσικό κέρασμα, με τοπικά τυριά και κρασιά, και όλα αυτά στη θέα της παλαιάς, μουσειακής, ατμομηχανής ΔΚ 8001 (του «Μουντζούρη»), που πρωτοκυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου 1896 και κυκλοφορούσε, μέχρι το 1967.
Μετά το περας της εκδήλωσης θα μεταβούν στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας για την εκδήλωση που διωργανώνει ο Σύλλογος Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης - Προστασίας περιβάλλοντος Καλαβρύτων




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.