HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θρήνος στην Αχαΐα για τον ποδοσφαριστή της Θύελλας, Γιώργο Νταγιούκλα

Θρήνος στην Αχαΐα, καθώς σήμερα το πρωί κόπηκε το νήμα της ζωής για τον ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πατρών, Γιώργο Νταγιούκλα. Ο 17χρονο...

Θρήνος στην Αχαΐα, καθώς σήμερα το πρωί κόπηκε το νήμα της ζωής για τον ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πατρών, Γιώργο Νταγιούκλα.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την περασμένη Παρασκευή και νοσηλευόταν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Η δυσάρεστη είδηση προκάλεσε σοκ στους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού και στους οικείους του, ενώ δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του Γιώργου. Ο Γιώργος έδωσε μεγάλη «μάχη» αυτό το διάστημα.
από: patragoal.gr

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας  σημειώνεται:
"Οι στιγμές είναι τραγικές και τα λόγια δύσκολα. Στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και στην ομάδα του την Θύελλα Πατρών, ο ΣΕΠΑ απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια του. Ο πόνος για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου, μέλους μάλιστα της οικογένειας των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, είναι μεγάλος. Κουράγιο…"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.