HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Με ιδιαίτερη φροντίδα οι Καλαβρυτινοί Ιατροί εξέτασαν δεκάδες συμπατριώτες μας

Στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας βρέθηκαν σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 οι Κλαβρυτινοί ιατροί της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών...



Στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας βρέθηκαν σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 οι Κλαβρυτινοί ιατροί της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών «ο Μελάμπους», προκειμένου να εξετάσουν ΔΩΡΕΑΝ τους συμπατριώτες μας.
Παραβρέθηκαν και εξέτασαν οι Ιατροί ο  κ. Ζωγράφος Γεώργιος Χειρουργός (Πρόεδρος της εταιρείας) κ. Γιαννόπουλος Πέτρος Δερματολόγος, Γιαννοπούλου Ε. Παθολόγος, Παπαπαναγιώτου Γεώργιος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Γιαννούλιας Ιωάννης Ορθοπεδικός, Παπαπαναγιώτου Ιωάννης Γυναικολόγος και η κ. Μαντά Ασ. Χειρουργός. 
Εξετάστηκαναν πάνω από 60 συμπατριώτες μας με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.
Στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας τους εξέχοντες Καλαβρυτινούς Ιατρούς υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Καρράς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήριος Δουκλιάς, Δημήτριος Χουλιάρας, Λάππας Παναγιώτης, Χρύσα Παπαδάτου,  Χαρά Γεωργακοπούλου, ο τοπικός πρόεδρος, Δημήτριος Μετζέλος  και το προσωπικό του Κ.Υ. 
Όπως δήλωσε στο kalavrytanews.com, ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Γ.Ζωγράφος "Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στην περιοχή στον τόπο καταγωγής μας και θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να λάβουν ιατρική φροντίδα από ειδικότητες στις οποίες δεν έχουν πρόσβαση μέσω του Κ.Υ Κλειτορίας ή του Γ.Ν. Καλαβρύτων. Αντίστοιχη δράση θα επαναληφθεί την Άνοιξη στην Δάφνη Καλαβρύτων"
Μετά την ολοκλήρωση της εξαιρετικής αυτής δράσης, η δημοτική αρχή παρέθεσε γέυμα στο Πλανητέρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.