HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενισχυτική διδασκαλία στο Δήμο Καλαβρύτων

Με απόφασή της, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων, ύστερα από εισήγηση του Προέδρου κ. Νικολάου Μαγκαφά, αποφάσισε την δ...

Με απόφασή της, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων, ύστερα από εισήγηση του Προέδρου κ. Νικολάου Μαγκαφά, αποφάσισε την δημιουργία ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.
Η οργάνωση θα γίνει με την συνεργασία των Διευθυντών των Γυμνασίων – Λυκείων του Δήμου μας.
Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, θα καλύψει όλες εκείνες τις λειτουργικές ανάγκες οι οποίες απαιτούνται (χώρος – θέρμανση – γραφική ύλη κλπ.).
Η λειτουργία της ενισχυτικής διδασκαλίας εκ μέρους του Δήμου, είναι μια κοινωνική προσφορά για δημότες μας, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν για οικονομικούς λόγους, να στείλουν τα παιδιά τους σε φροντιστήριο.
Η ενισχυτική διδασκαλία θα ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατό με μαθητές σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, με απώτερο στόχο την επέκταση του και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.
Γίνεται έκκληση – πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας, διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως Μαθηματικών, Φυσικών, Φιλολόγων που θέλουν να διδάξουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς στα μαθήματα της ειδικότητάς τους, να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 26923 60404 (Δήμος Καλαβρύτων) και 6944527418 (Νικόλαος Μαγκαφάς).
ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.