HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μοναδικές δημιουργίες του Γιάννη Μουντανέα με Οδοντωτό και Ζαχλωρού (ΦΩΤΟ)

Με έμπνευση τον μαγικό τόπο μας ο Γιάννης Μουντανέας δημιούργησε μοναδικές ολοζώντανες, όλες χειροποίητες μακέτες που αποτυπώνουν τη...

Με έμπνευση τον μαγικό τόπο μας ο Γιάννης Μουντανέας δημιούργησε μοναδικές ολοζώντανες, όλες χειροποίητες μακέτες που αποτυπώνουν την Ζαχλωρού και τον οδοντωτό με απόλυτη ακρίβεια.  Ο ίδιος μιλώντας στο kalavrytanews.com μας λέει:
"Αυτό που από πολύ μικρό παιδί με ενθουσίαζε είναι τα τρένα και γενικά ο σιδηρόδρομος. Ένας τρόπος για να έχω κάθε μέρα αυτή την επαφή είναι ο μοντελισμός σιδηροδρόμων με τον οποίο ασχολούμαι τα τελευταία 15 χρόνια. Η μακέτα που κατασκευάζω εδώ και 3 χρόνια και η οποία δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη έχει ελληνικό θέμα. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω λοιπόν τη Ζαχλωρού, ένα μέρος μοναδικό και μαγικό! Παρόλο που ο διαθέσιμος χώρος δεν ήταν αρκετός αποφάσισα να απεικονίσω το σταθμό του οδοντωτού και κάποια κτίρια δίπλα σε αυτόν. Στο μοντελισμό πολλές φορές είναι δύσκολο να απεικονίσεις 100% την πραγματικότητα γι αυτό το λόγο γίνονται παραδοχές και "συμβιβασμοί". Όλη η κατασκευή είναι χειροποίητη, βασίστηκε σε φωτογραφίες και μετρήσεις και η κλίμακα είναι 1:87 ή ΗΟ στη γλώσσα των τρενομοντελιστών."
Απολαύστε το μοναδικό του έργο: 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.