Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βρέθηκε το λείψανο του Αγ.Χαραλάμπους που έκλεψαν από το Μέγα Σπήλαιο

Εντοπίστηκε σε θαμνώδη έκταση κοντά στην Ιερά Μονή το λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους που εκλάπη λίγες ώρες πριν από τη μονή του Μεγάλ...


Εντοπίστηκε σε θαμνώδη έκταση κοντά στην Ιερά Μονή το λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους που εκλάπη λίγες ώρες πριν από τη μονή του Μεγάλου Σπηλαίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν συλληφθεί δύο υπήκοοι Ρουμανίας ως ύποπτοι για την υπόθεση.
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής π. Ιερώνυμος και οι Μοναχοί της Μονής ανακουφισμένοι πλέον ευχαριστούν την τοπική Αστυνομία για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η κλοπή έγινε περίπου στις 3:30 σήμερα το μεσημέρι και αμέσως κινητοποιήθηκε Αστυνομία αποτελεσματικά.....
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com σήμερα επισκέφθηκε το Μοναστήρι ένα λεωφορείο με Ρουμάνους προσκυνητές κληρικούς και λαϊκούς. Μέσα στο γκρουπ υπήρχαν και οι ιερόσυλοι που έκλεψαν το λείψανο. Οι δύο δράστες αφού αφαίρεσαν από την προθήκη το λείψανο το έκρυψαν έξω απο την Μονή. Οι μοναχοί αντιλήφθηκαν αμέσως το γεγονός και ειδοποίησαν την Αστυνομία.   Το γεγονός οτι την ωρα εκείνη δεν υπήρχαν άλλοι προσκυνητές στο Μοναστήρι έκανε πιο ευκολο το έργο της Αστυνομίας που μετα από έρευνα και από αντιφάσεις που υπέπεσαν οι δυο Ρουμάνοι εξιχνιάστηκε η κλοπή και βρέθηκε το ιερό λείψανο κοντα στην Μονή.
Οι ρουμάνοι εκδρομείς είχαν έρθει στην Ελλάδα από την 1η Οκτωβρίου και σήμερα βρέθηκαν στα Καλάβρυτα. Αυριο θα αναχωρούσαν για την χώρα τους......
Οι τρεις δράστες αναμένεται την Τετάρτη να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλες οι λεπτομέρειες της κλοπής στο Μέγα Σπήλαιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.