HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΕΙΡΕΣ: Ανοικτή Επιστολή του Συλλόγου Σειραίων προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΙΡΑΙΩΝ “Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ”   Σειρές 15-08-2015 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΑΖΟΥΡΑ Αξιότιμε ...


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΙΡΑΙΩΝ “Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ” 
 Σειρές 15-08-2015
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΑΖΟΥΡΑ
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Πρίν ακριβώς ένα χρόνο εγκαινιάσατε το γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 στον Άγιο Βασίλειο Σειρών και υποσχεθήκατε να φροντίσετε για την ηλεκτροδότησή του. Αυτό όμως δεν έγινε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Σειραίων “Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ” πιστεύοντας ότι εκφράζει τα συναισθήματα των οκτώ ομάδων νέων, των  τέσσάρων ομάδων παιδιών, που συμμετέχουν στο φετινό τουρνουά, καθώς και των υπολοίπων νέων και παιδιών, των κατοίκων  των Σειρών και της ευρύτερης περιοχής, ευρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σας απευθύνει την παρούσα επιστολή.
Κύριε Δήμαρχε,
Σας παρακαλούμε θερμά, να μας απαντήσετε γιατί έναν ολόκληρο χρόνο παρά την υπόσχεσή σας , και παρά τις παρακλήσεις και συχνές οχλήσεις και υπενθυμίσεις από την πρόεδρο του συλλόγου κ. Κωνσταντινίδου, μέχρι σήμερα 14 Αυγούστου, τελευταία εργάσιμη πριν την έναρξη του τουρνουά, που ξεκινά την Κυριακή16 και συνεχίζεται 17.18, και 20 Αυγούστου, το γήπεδο 5χ5 που με κόπους και βάσανα κατασκεύασε ο σύλλογος Σειραίων δεν ηλεκτροδοτήθηκε.
Κύριε Δήμαρχε,  
Θα περιμέναμε  η ηλεκτροδότηση του εν λόγω γηπέδου να έχει ολοκληρωθεί χωρίς καμμία επιβάρυνση του συλλόγου, πόσο μάλλον, που σας κάναμε γνωστό ότι ο σύλλογος έχει αγοράσει τους πυλώνες και προχθές καθ'υπόδειξη των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου,  αγόρασε και ηλεκτρολογικά υλικά αξίας 300.00 ευρώ και επί πλέον δεσμεύτηκε να πληρώσει  πεντακόσια (500,00 ) ευρώ για αμοιβή ηλεκτρολόγου και να έχει στη διάθεσή του, σιδερά και εργάτη . Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο σύλλογος για να ευαρεστηθεί ο Δήμος να ηλεκτροδοτήσει αυτό το έργο, το μοναδικό στο είδος του, σε όλη την περιοχή; 
Επίσης κύριε Δήμαρχε, σκόπιμα ή εν αγνοία σας δίνονταν  οι υποσχέσεις, σήμερα ερχόμαστε αύριο ερχόμαστε, με συνέπεια να μας κρατάτε ομήρους και να μην το ηλεκτροδοτήσει έστω και μόνος του  ο σύλλογος. ούτως ώστε να είναι έτοιμο για το Τουρνουά; 
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι ενοχλούνται από τα έργα και τις αθλητικές εκδηλώσεις στις Σειρές και εν αγνοία σας τα σαμποτάρουν. Δεν θα θέλαμε επίσης να σκεφθούμε ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι τους οποίους οφείλετε να ερευνήσετε.
Κύριε Δήμαρχε, 
δεν αμφισβητούμε την καλή σας πρόθεση και την προσπάθειά σας, αφού ως πρόεδρος του συλλόγου, ήμουν αυτήκοος μάρτυς των εντολών που δώσατε. Όμως το έργο δεν έγινε. 
Θέλουμε λοιπόν να μας εξηγήσετε το λόγο και να απαντήσετε στις απορίες μας, καθότι και εργοτάξιο με υλικά και προϊστάμενο διαθέτει ο Δήμος και ηλεκτρολόγους υπαλλήλους και συνεργαζόμενους έχει. Τι έγινε; Μήπως τελικά αποφασίζουν και διατάζουν οι υπάλληλοι ή σε κάθε περίπτωση άλλοι, πότε θα γίνει ένα έργο και πότε όχι; 
Παρεπιπτόντως ο αρμόδιος για την ηλεκτροδότηση του γηπέδου 14 Αυγούστου έκοβε τα πλατάνια σε άλλο Τοπικό Διαμέρισμα.
Προφανώς ισχύει η παροιμία “αφήσαμε το γάμο και πάμε για ...............πλατάνια” .
Περιμένουμε μια ειλικρινή απάντηση από σας.
Τέλος, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας όποια ημέρα μπορείτε το τουρνουά μας και να εξηγήσετε αυτοπροσώπως τους λόγους της μη ηλεκτροδότησης του γηπέδου.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση   το Διοικητικό Συμβούλιο 
Δήμητρα Κωνσταντινίδη Πρόεδρος
Κων/νος Μουγκοπέτρος Αντιπρόεδρος
 Γιώτα Παυλοπούλου Γενικός Γραμματέας
Χριστόφορος Μπίρμπας Ταμίας
Ντόρα Ζαφειροπούλου Μέλος
Βασίλειος Γεωργακόπουλος Μέλος 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.