HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφτασε στα Καλάβρυτα το ιστορικό βαγόνι του "Μουντζούρη"

Έφτασε στα Καλάβρυτα το βαγόνι της ιστορική ατμήλατης μηχανής ΔΚ 8001(Μουτζούρης). Το βαγόνι που ανακατασκευάστηκε στο μηχανοστάσι...



Έφτασε στα Καλάβρυτα το βαγόνι της ιστορική ατμήλατης μηχανής ΔΚ 8001(Μουτζούρης). Το βαγόνι που ανακατασκευάστηκε στο μηχανοστάσιο της Αθήνας είναι πλέον έτοιμη να συνοδεύει το Μουτζούρη σε νέες περιπέτειες!!!
Η ατμήλατη μηχανή, η μόνη σήμερα λειτουργική στην Ελλάδα, χάρη στο μεράκι των σιδηροδρομικών, μπορεί να γίνει η Ατραξιόν της περιοχής και πόλος έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο, αφού είναι ίσως και η μόνη διασωθείσα της Εταιρείας Cail, η κατασκευή της οποίας χρονολογείται από το 1891. Με την ελπίδα ότι η χώρα αυτή δεν θα μείνει μόνο στα πανηγύρια, καλούμε τους αρμοδίους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να σταθούν στο ύψος μιας ιστορικής ευθύνης και στην εφαρμογή του σχεδίου για την τουριστική αξιοποίηση των ιστορικών διαδρομών που εχουν εκπονήσει από το 2014!

δειτε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.