HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Λειβαρτζινοί Ομόρφυναν τη γιορτή της Πάτρας

Να ζήσουμε να ζεις.Να ζεις να μας σκεπάζεις. Ωσάν φεγγάρι ολόγιομο στου Μιαλη το λιθάρι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δείξουν οι Σύλλογοι τ...



Να ζήσουμε να ζεις.Να ζεις να μας σκεπάζεις. Ωσάν φεγγάρι ολόγιομο στου Μιαλη το λιθάρι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δείξουν οι Σύλλογοι την αγάπη τους και την ευγνωμοσύνη τους σε σε, Λειβαρτζι μου που μια φούχτα Γης εσύ, Χρόνους και Κόσμους Γίγαντες στα σώθηκα σου κλεις.
Με αυτα τα λόγια καθώς και σε ενα κείμενο για το ποιος ειναι ο Σύλλογος μας αλλά και για την προσφορά μας στον τόπο και στην παράδοση, οι Λειβαρτζινοί και Πατρινοί υποδέχτηκαν το Χορευτικό του Συλλόγου μας στην Μεγάλη Εκδήλωση της Πρωτομαγιάς στην Πλατεία των Υψηλών Αλωνιών.
Μια Παραμονή Πρωτομαγιάς γεμάτη λουλούδια, τραγούδια χορευτικά απο την Πάτρα και απο τις γύρω περιοχές. Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαμε για ακόμα μια χρονια σε αυτήν την πολύ μεγάλη εκδήλωση. Στον Αρχοντη Αντώνη τον χοροδιδασκαλο μας και φυσικά στον μεγα υποστηρικτή του Συλλόγου μας τον κ. Κ. Ντάσιο καθως και της συζύγου του Ιωάννας Ψηνιάς, σας ευχαριστουμε και τους δυο, να ειστε όλοι καλα και ανανεώνουμε το ραντεβου μας για άλλες εκδηλώσεις.
Να ειστε ολοι καλα και του χρόνου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.