Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Μένουμε Ελλάδα» - Πάμε Καλάβρυτα - Το ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ (video)

Το «Μένουμε Ελλάδα» ,  η εξαιρετική  καθημερινή ζωντανή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει την Πε...

Το «Μένουμε Ελλάδα»,  η εξαιρετική  καθημερινή ζωντανή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει την Περιφέρεια, βρέθηκε στα Καλάβρυτα.
Από τον Οδοντωτό, έως το Πλανητέρου και από το Σπήλαιο των Λιμνών στην Πλατανιώτισσα, κατέγραψε τις μοναδικές εικόνες που προσφέρει ο τόπος μας. 
Συνοδοιπόρος στο πολυήμερο ρεπορτάζ των συντελεστών ηταν ο καλός φίλος και συνεργάτης, Αλεξης Λεχουρίτης που όλες τις μέρες των γυρισμάτων ηταν δίπλα τους (διαβάστε εδώ) βοηθώντας τα γυρίσματα και κάνοντας ότι ήταν δυνατό για ένα τέλειο αποτέλεσμα που προβάλει τον τόπο μας
Σήμερα έπαιξε το πρώτο μέρος με τον Οδοντωτό μας. Τις επόμενες ημέρες τα υπόλοιπα μερη των γυρισμάτων (θα σας ενημερώσουμε)
Σκηνοθέτης της εκπομπής είναι ο Γιώργος Νταούλης
Αρχισυντακτης ο Γιώργος Φρίμης, την οργάνωση  παραγωγής έχει ο Θοδωρής Καβαδάς και παρουσιαστές είναι οι Ρένια Τσιτσιμπίκου, Πέτρος Κουμπλής. Το ρεπορτάζ στα Καλάβρυτα έκανε ο Δημήτρης Φλουτσάκος.

Απολαύστε το ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.