HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Συνάντηση Δημάρχων Καλαβρύτων και Αιγίου

Συνάντηση θα έχουν σήμερα (21/4/15) στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό κατάστημα Καλαβρύτων ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς και ο Δήμαρχ...

Συνάντηση θα έχουν σήμερα (21/4/15) στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό κατάστημα Καλαβρύτων ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς και ο Δήμαρχος Αιγίου κ. Παναγόπουλος. Στη συνάντηση θα συζητήσουν το θέματων σκουπιδιών και στην οριστικοποίηση της κοινής πρότασή τους προς την στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων. Η συγκεκριμένη πρόταση σχηματοποιείται αυτή την περίοδο σε συνεργασία με την δημοτική αρχή των Καλαβρύτων, η οποία άλλωστε συμμετέχει και στον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Αχαΐας.
Θα συζητηθεί επίσης και το θέμα που δημιουργήθηκε για την δέσμευση και διάθεση των ταμειακών τους υπολοίπων των διαθεσίμων στην ΤτΕ (διαβάστε εδώ) αλλα και γενικότερα θέματα στενής συνεργασίας των δύο Δήμων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.