HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

The Voice: Ο Καλαβρυτινός (Νάσια) Γιώργος Δημητρόπουλος τρέλανε τους κριτές!!!

Με μοναδική φωνή και τέλεια ερμηνεία ο Γιώργος Δημητρόπουλος κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή και των τεσσάρων Coachs του "voic...


Με μοναδική φωνή και τέλεια ερμηνεία ο Γιώργος Δημητρόπουλος κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή και των τεσσάρων Coachs του "voice2". Ο 27χρονος Γιώργος Δημητρόπουλος είναι από το γραφικό χωρίο Νάσια Καλαβρύτων και εργάζεται στην Αθήνα ως προπονητής μπάσκετ στην ομάδα του Ηλυσιακού. Στα 13 του χρόνια ξεκίνησε να τραγουδά σε σχολικές μπάντες, δεν έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής και είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία στην Κομοτηνή όπου εκεί ξεκίνησε να τραγουδά και επαγγελματικά.
«Είσαι ο πιο ωραίος rebel τραγουδιστής που έχει περάσει από το Voice!» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου συμφώνησαν για το πόσο δυνατή και καθαρή φωνή έχει ο Γιώργος, ενώ ο Μιχάλης Κουϊνέλης του είπε: «Έλα να μπλέξουμε τα μούσια μας και τα μαλλιά μας, σε γουστάρω πολύ, έχεις τρομερή φωνή.»
Η επιλογή του Μιχάλης Κουϊνέλης ήταν να ακολουθήσει την ομάδα του Μιχάλη, κάνοντας τον να τρελαθεί για ακόμη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.