HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Φραντζής Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας

Η τραγική είδηση έσκασε σαν βόμβα. Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο ο Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας Αθανάσιος Φρατζής...

Η τραγική είδηση έσκασε σαν βόμβα.
Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο ο Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας Αθανάσιος Φρατζής. Ο Αθανασίος Φραντζής έφυγε από ανακοπή καρδιάς ενω βρισκόταν στο χωριό του στον Μικρό Ποντιά Καλαβρύτων. ΄Το μεσημέρι αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και 
Ανησύχησε και μαζί με συγγενικό του πρόσωπο ξεκίνησαν με αυτοκίνητο για να πάνε στο κέντρο υγείας Χαλανδρίτσας. Στην διαδρομή υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες για ανάνηψη δυστυχώς δεν επανήλθε και στο νοσοκομείο Χαλανδρίτσας απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του
Η είδηση ξαφνικού θανάτου του αγαπητού και μεγάλου αγωνιστή Θανάση Φρατζή προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση. Αιωνία του η μνήμη.

Συγκλονιστικό είναι το τελευταίο του μηνυμα από τα αγαπημένα του μέρη, το χωριό του, μόλις χθες που έλεγε:
Αθανάσιος Φραντζής (3/3/15): Τελικά ανακάλυψα το γιατρικό. Όταν θέλεις να χαλαρώσεις, και να ξεχαστείς ….ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ .. Γαληνεύει την ψυχή και ηρεμεί το νου !!

Ο Θανάσης Φραντζής υπήρξε ένας δραστήριος άνθρωπος, αγωνίστηκε για να αναδείξει τα προβλήματα της επαρχίας Καλαβρύτων, είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Καλαβρύτων και τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας όπου διετέλεσε πρόεδρος πάνω από μια δεκαετία, διοργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή, ενω παράλληλα συμμετείχε με τα περίφημα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας σε πολλές εκδηλώσεις εντος και εκτός Ελλάδας. Yλοποίησε πολλές και σημαντικές δράσεις, μερικές από αυτές είναι: επανακυκλοφόρησε την εφημερίδα "ΛΑΥΡΑ" 100 χρόνια μετά την έκδοση του τελευταίου φίλου (2003), οργάνωσε χορευτικά τμήματα, που η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σήμερα συμμετέχουν περισσότερα από 700 άτομα, από 5 έως 70 ετών και θεσμοθέτησε το παγκαλαβρυτινό συναπάντημα κάθε Αύγουστο σε Καλάβρυτα, Κλειτορία και Δάφνη με τεράστια επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή και πολλά άλλα.
Με το kalavrytanews.com είχε πάντα άψογη και στενή συνεργασία και μας τίμησε με την βράβευση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας τον Ιανουάριο του 2014.
Φίλε Θανάση, καλό Παράδεισο


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.