HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

...Τσίπρας και Βαρουφάκης τίμησαν τον σύλλογο Καστριωτών.....

"Παρουσία" του πρωθυπουργού "Αλέξη Τσίπρα", του υπουργού οικονομικών "Γιάννη Βαρουφάκη" και με τις ευλο...


"Παρουσία" του πρωθυπουργού "Αλέξη Τσίπρα", του υπουργού οικονομικών "Γιάννη Βαρουφάκη" και με τις ευλογίες του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ "Ιερωνύμου" πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ο Χορός του Συλλόγου Καστριωτών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού!!! Η συμμετοχή των Καστριωτών και αρκετών φίλων του Συλλόγου ήταν ικανοποιητική, ενώ συγκινητική ήταν η συμβολή αρκετών, από τους συμμετέχοντες και μη, σε προσφορές πλούσιων παραδοσιακών φαγητών και ποτών, καθώς επίσης και αρκετών δώρων για την καθιερωμένη λαχειοφόρο που ανέδειξε πολλούς τυχερούς. 
Σημαντική ήταν η συμβολή και του προέδρου του Δ. Δ. Καστριών Χάρη Γκλαβά, ο οποίος είχε και την πετυχημένη καλλιτεχνική επιμέλεια της ωραίας αυτής εκδήλωσης . Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, ευχαρίστησε τους συντελεστές για τη συμμετοχή τους και για τις προσφορές τους και ευχήθηκε χρόνια πολλά. Οι "διαπραγματεύσεις", όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ήταν αποτελεσματικές και κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες! 
Ευχόμαστε και του χρόνου, με υγεία και μεγαλύτερη παρουσία !!!
Γεώργιος Γκλαβάς
φωτογραφίες Γιώτα Γκλαβά και σύλλογος Καστριωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.