HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου τίμησε το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου Αττικής το Σάββατο 13 Δεκεμρίου 2014 και ώρα 10:30 στον Ιερό Ναό της Αγ. Γλυκερίας Γαλατσίου, όπως...


Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου Αττικής το Σάββατο 13 Δεκεμρίου 2014 και ώρα 10:30 στον Ιερό Ναό της Αγ. Γλυκερίας Γαλατσίου, όπως κάθε χρόνο, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θυμάτων από τη θηριωδία των Γερμανικών στρατευμάτων κατοχής στα μαρτηρικά και ηρωικά Καλάβρυτα, με σχετική ομιλία από τον αξιόλογο και γνώστη των γεγονότων Καλαβρυτινό καθηγητή κ. Σωτήριο Γιαννόπουλο.
Στη συνέχεια σχηματίστηκε πομπή από όλους τους παρευρισκομένους και με επί επικεφαλής τη σημαία του συλλόγου και τους επισήμους, κατευθυνθήκαμε στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης της Πόλης, όπου εψάλει τρισάγιο με ιεροψάλτη τον συμπατριώτη μας κ. Φώτιο Παληκάρη και έγινε κατάθεση στεφάνων από φορείς και συλλόγους της περιοχής.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης το σύνολο σχεδόν των συμμετασχόντων, πέρασε από τα γραφεία του Συλλόγου για την καθιερωμένη σχετική δεξίωση.
Αλέξανδρος Σταθόπουλος
Μέλλος Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.