HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Καλπάζει» η Α.Ε.Καλαβρύτων - Ήττα για την ομάδα του Σκεπαστού

Από νίκη σε νίκη η Α.Ε. Καλαβρύτων διατήρησε το αήτητο αλλα και την θέση της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. "Θύμα" τη...



Από νίκη σε νίκη η Α.Ε. Καλαβρύτων διατήρησε το αήτητο αλλα και την θέση της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. "Θύμα" της εντυπωσιακής πορείας της ομάδας του Γιάννη Παλαιολογόπουλου, ο Α.Ο.Δαφνών με σκορ 1-4 στο γήπεδο «Νικολάου Πλαστήρα Αιγίου
Τα τέρματα για τα Καλάβρυτα σημείωσαν οι Κανελλόπουλος 38′, Αθανασίου41′ αυτ. , Παπαδόπουλος 43′, και Μελισσουργός 57′ αυτ.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Παπαδημητρόπουλος(75′Πατερέλης), Παπαθανασίου, Ε. Τζόβολος, Αλεξόπουλος, Καλδίρης, Παπαδόπουλος(71′Τσαβαλάς), Βλάχος(55′Κακκαβάς), Μπερτσουκλής, Γκεράρντ, Αναγνωστόπουλος, Κανελλόπουλος.

Σκεπαστό-Αιγείρα: 1-3
Αντίθετα η ομάδα του Σκεπαστού δεν τα καταφερε για άλλη μια αγωνιστική αφού γνωρισε την ήττα μεσα στο Σκεπαστό από την Αιγείρα με (για την ομάδα του Σκεπαστού το τερμα σημείωσε ο Καράμπελας στο 18′ Για τον Α.Ο.Σκεπαστού αγωνίστηκαν: Ανδριόπουλος, Κόρακας, Βορύλλας, Χριστοδούλου, Βασιλακόπουλος, Τσέλιος, Καράμπελας, Γ. Καζανάς (73′ Τσάφος), Αθ. Καζανάς, Καραμούζης (76′ Παπαγιαννόπουλος), Καλούτσης (46′ Ν. Μπάλιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.