HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Kalavrita DH 2014 - Ένας αγώνας διαφήμιση για τα Καλάβρυτα

Ένα διήμερο γεμάτο δράση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Ο έβ...


Ένα διήμερο γεμάτο δράση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.
Ο έβδομος γύρος του πανελληνίου κυπέλλου συνάντησε την αγωνιστική πίστα των Καλαβρύτων στις πλαγιές του Χελμού, την ασφαλέστερη πίστα στην Ελλάδα και πιο έτοιμη από κάθε άλλη φορά, αφού δύο μεγάλες κατασκευές για φέτος, ένα πεντάμετρο road gap και το μοναδικό στην Ελλάδα Red Bull River Gap, μαζί με την έντονη διαπλάτυνση, προκάλεσαν τους αθλητές να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον αέρα και στην ταχύτητα, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και ...χορευτικές φιγούρες!
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία (93 στο σύνολο με δυο Καλαβρυτινούς, τον Αποστολόπουλο Παναγιώτη, και τον Κουφαλιώτη Κλεομένη), αφήνοντας σε διαγωνιζόμενους και θεατές με τις καλύτερες των εντυπώσεων. 
Η διοργάνωση από το Κέντρο Νεολαίας και Άθλησης (υπ. Ευθύμιος Τσόβολος), του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και με την αρωγή του Δήμου Καλαβρύτων, ήταν άψογη.
Εκδηλώσεις όπως αυτή, που έγινε θεσμός πλέον, αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών και διαφημίζουν το τόπο μας  και τις ομορφιές του, άλλωστε τα Καλάβρυτα δεν είναι μόνο ...χιόνι.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.