Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με ισχυρή Καλαβρυτινή παρουσία η εκδήλωση για το "Τάμα του Έθνους"

Κληρικοί και λαϊκοί, στρατηγοί, πανεπιστημιακοί, ανώτατοι δικαστικοί, καθηγητές και πολύς κόσμος παραβρέθηκαν την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρ...


Κληρικοί και λαϊκοί, στρατηγοί, πανεπιστημιακοί, ανώτατοι δικαστικοί, καθηγητές και πολύς κόσμος παραβρέθηκαν την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα στα πλαίσια της εκδήλωσης για το "Τάμα του Έθνους" που διοργάνωσε το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» ιδρυτής και πρόεδρός του οποίου είναι ο συμπατριώτης μας από το Σοποτό κ. Αναγνωστόπουλος.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γρίβας, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος,   ο τ. Υπ. και τ. Βουλευτής κ Ανδρέας Ζαΐμης, ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής ένωσης κ. Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, συνοδευόμενος από μέλη της ένωσης, ο επίτιμος πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής ένωσης κ. Γεώργιος Κοσμάς, οι εκπρόσωποι του συλλόγου Απογόνων Αγωνιστών του 21 Κων/νος Πλαπούτας και οι Αντ. Πετιμεζάς ο Γραμματεὺς του ΙΣΚΕ π. Βασίλειος Χρηστίδης, ο Βουλευτὴς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής  ο ανεξάρτητος Βουλευτὴς κ. Γεώργιος Κασαπίδης, ο Πρόεδρος των Ελληνορθοδόξων Λιβάνου κ. Δημήτριος El Khoury, ο οδοντίατρος και μέγας φιλέλληνας Dr Sam Chekwas, εκπρόσωποι κομμάτων και πλήθος κόσμου. 
Φωτό ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.