HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων για το πρόβλημα της διακομιδής ασθενών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καλαβρύτων πριν από λίγο για το μεγάλο ζήτημα της διακομιδής ασθενών που προέκυψε από την υπαγωγ...


Ανακοίνωση εξέδωσε το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καλαβρύτων πριν από λίγο για το μεγάλο ζήτημα της διακομιδής ασθενών που προέκυψε από την υπαγωγή  των οδηγών των ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα να μην συμπληρώνονται οι απαιτούμενες βάρδιες αφού υποχρεώνονται το πλήρωμα καθε βάρδιας να είναι δυο άτομα με τεσσερις όλους κι όλους υπαλλήλους.  
Να σημειώσουμε οτι πριν το νέο καθεστώς το Νοσοκομείο Καλαβρύτων εξυπηρετούσαν άριστα 4 οδηγοί.
Λύση μέχρι στιγμης δεν υπάρχει και ο κίνδυνος να θρηνησουμε θύματα ειναι ορατός και μεγάλος.

Η Ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καλαβρύτων ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων ότι, από μακρού χρόνου (Απρίλιος 2014) και συγκεκριμένα, αμέσως μετά την αλλαγή του νομοθετικού καθεστώτος αναφορικά με την αρμοδιότητα διακομιδής ασθενών, που περιήλθε στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Ε.Κ.Α.Β., ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ στις ΔΕΟΥΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ επισημαίνοντας κατ’ επανάληψη και με εμφατικό τρόπο την μεγάλη ιδιαιτερότητα της περιοχής των Καλαβρύτων και τις συνεπακόλουθες μεγάλες ανάγκες της.
Δυστυχώς, πέραν αυτών, το όλο θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, όπως και όλων των άλλων Νοσοκομείων της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.