HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πυρκαγιά στην Κουνινά Αιγίου - Συμμετέχουν και οχήματα της Π.Υ. Καλαβρύτων

8:30 Μαίνεται μέχρι αυτήν την ώρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στην Κουνινά της Αιγιάλειας. Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν μεγ...

8:30 Μαίνεται μέχρι αυτήν την ώρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στην Κουνινά της Αιγιάλειας. Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από όλη την Αχαΐα

23.40 Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στη θέση "Λυκοχορός" στη Φωνησκαριά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούν να "κρατήσουν" τα μέτωπα ώστε να μην εξαπλωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας η πυρκαγιά. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, δεν απειλήθηκαν σπίτια.

22.15 Πυρκαγιά που έχει πάρει ήδη απειλητικές διαστάσεις, ξέσπασε κατά το σούρουπο στο δρόμο που οδηγεί προς την Κουνινά Αιγίου, πάνω από τη Φωνησκαριά και στη θέση Λυκοχορός.
Επί τόπου έχουν σπεύσει ήδη δυνάμεις της Πυροσβεστικής Αιγίου, ενώ αναμένονται οχήματα και από Καλάβρυτα αλλά και από Πάτρα, καθώς η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε ιδιαίτερα δύσβατο σημείο και οι δυτικοί άνεμοι που φυσούν στην περιοχή καθιστούν το έργο της κατάσβεσης αρκετά δύσκολο. Η φωτιά, που καίει βάτα, θάμνους αλλά κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και αγροτικές καλλιέργειες, είναι ορατή από πολλά σημεία της Δυτικής Αιγιάλειας και σε πολλούς ξύπνησαν μνήμες από τις μεγάλες πυρκαγιές του 2007. Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και η φωτιά να σβήσει σύντομα.

Πέπη Σπηλιωτοπούλου
www.filodimos.gr
www.radioegio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.