HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγραμπέλων

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Δ.Σ του Συλλόγου μας καλεί τα μέλ...


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΩΝ
"Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική Συνέλευση την 08 -08-2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 στα γραφεία του συλλόγου με τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση βάση του καταστατικού θα επαναληφτεί στης 16-08 2014 ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ στην Πλατεία του χωριού .
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1)Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γ . Σ
2)Διοικητικός απολογισμός.
3)Οικονομικός απολογισμός.
4)Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής.
5)Ψήφιση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού.
6)Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια εκλογών του συλλόγου
7) Υποβολή υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ και ελκτική επιτροπή.
Καλούνται όλα τα μέλη και όλοι οι συγχωριανοί μας να παραβρεθούν στην συνέλευση του Συλλόγου, αυτό κρίνετε ιδιαίτερα απαραίτητο λόγω των πολλών και σοβαρών θεμάτων που χειρίζεται ο σύλλογος μας, θα γίνει ενημέρωση για κάθε θέμα και θα δοθούν απαντήσεις σε κάθε απορία.
Καλούμε τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας και τον Πρόεδρο της Τοπ. κοινότητας Αγραμπέλων να μας ενημερώσουν σε θέματα αρμοδιότητας τους και που αφορούν κυρίως το χωριό μας. Τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων του χωριού μας από Αθήνα και Πάτρα έτσι ώστε από κοινού να συντονίσουμε την πάρα πέρα δράση μας.
Οι αλλαγές που έχουν επέλθει στην τοπική αυτοδιοίκηση και η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας επιβάλετε και εμείς ως νομικό πρόσωπο, αλά και ο καθένας μας ξεχωριστά να εντείνουμε περισσότερο τις προσπάθειές μας μέσα από τον Σύλλογο μας συντονισμένα για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του χωριού μας .Σας γνωρίζουμε ότι και εφέτος οι ομάδες μπάσκετ του χωριού μικροί και μεγάλοι θα πάρουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί Σύλλογοι της δημοτικής ενότητας Αροανίας. Παρακαλούμε όλα τα παιδιά να δηλώσουν την συμμετοχή τους .Το τουρνουά θα διεξαχθεί στης 16 και 17 /08 /-2014.Κάνουμε έκκληση προς όλα τα μέλη να θυμηθούν την μικρή εισφορά τους προς τον Σύλλογο απευθυνόμενοι στην ταμία του Συλλόγου κ. Ειρήνη Πετρούτσου Τηλ.2610 339904 .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.