HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ταυτοποιήθηκε ο Μαζιώτης στην Ληστεία της Κλειτορίας (ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ)

Με την ολοκλήρωση των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής ταυτοποιήθηκε ότι ο καταζητούμενος για τρομοκρατία Νίκος Μαζιώτης είναι ο εγκέφα...


Με την ολοκλήρωση των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής ταυτοποιήθηκε ότι ο καταζητούμενος για τρομοκρατία Νίκος Μαζιώτης είναι ο εγκέφαλος της ληστεία στην τράπεζα στην Κλειτορία (10.3.2014).

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι:
Το βιολογικό υλικό που ανιχνεύθηκε σε κάλυκα που προήλθε από πυροβολισμό σε βάρος αστυνομικού, κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας στις 10-03-2014 στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία Αχαΐας, ανιχνεύθηκε και σε αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης με αριθμό κυκλοφορίας ΖΗΙ-4209.
Η ληστεία έχει καταγραφεί καρέ καρέ από τις κάμερες, ενώ προκύπτει ότι ο «μεταμφιεσμένος» Μαζιώτης πυροβόλησε τον αστυνομικό που προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, ενώ οι δράστες της ληστείας ήταν δύο. Οι ληστές διέφυγαν με ΙΧ που παράτησαν λίγο αργότερα σε κοντινή περιοχή έχοντας αποσπάσει από τα ταμεία της τράπεζας 4.000 ευρώ.
Παράλληλα, το ίδιο DNA είχε βρεθεί:
κατά τη σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», σε οικία επί της οδού Ανθέων 3 στα Καλύβια Αττικής, όπου διέμεναν οι καταζητούμενοι τρομοκράτες Νίκος Μαζιώτης και Πώλα Ρούπα σε διαμερίσματα - κρυσφύγετα, επί των οδών Μηδείας 7 και Πάρου στην Κυψέλη και Σαραντόγλου 35 στη Νέα Φιλαδέλφεια, που χρησιμοποιούσε η ίδια τρομοκρατική οργάνωση σε «γιάφκα» επί της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, όπου βρέθηκε το σύνολο σχεδόν του οπλισμού καθώς και προκηρύξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.