HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένοπλη Ληστεία με τραυματισμό Αστυνομικού στην Κλειτορία

Ένοπλη Ληστεία με τραυματισμό (ελαφρά στο πόδι) σημειώθηκε πριν απο λίγο (2:30μμ) στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) στην Κλειτο...

Ένοπλη Ληστεία με τραυματισμό (ελαφρά στο πόδι) σημειώθηκε πριν απο λίγο (2:30μμ) στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) στην Κλειτορία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα  και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Κατά την  έξοδο τους αστυνομικός του τμήματος Κλειτοριας τους κυνήγησε με αποτέλεσμα την ανταλλαγή πυρών και τον τραυματισμό του. Το αυτοκίνητο που διέφυγαν βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Λυκούριας. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, στήνοντας μπλόκα σε όλη την περιοχή.
Νεότερη ενημέρωση: Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η λέια των ληστών ήταν 4.000 ευρώ. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.