HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σήμερα η Προβολή της Ταινίας «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΙΕΣ» στα Καλάβρυτα

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ανταποκρινόμενη στους σκοπούς και την αποστολή της για τη διατήρηση ζωντανής της ιστορικής μνήμης, με τη...

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ανταποκρινόμενη στους σκοπούς και την αποστολή της για τη διατήρηση ζωντανής της ιστορικής μνήμης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης και την ομαδικ70 χρόνων από την ολοκληρωτική καταστροφή των Καλαβρύτων ή εκτέλεση του άρρενος πληθυσμού τους από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943, αποφάσισε να αναθέσει στο διακεκριμένο σκηνοθέτη κ. Ηλία Γιαννακάκη την παραγωγή μίας ταινίας ιστορικής ευθύνης για την απότιση φόρου τιμής στους εκτελεσθέντες και τις ηρωίδες Καλαβρυτινές μανάδες αλλά και για την παγκόσμια εκπομπή ενός ηχηρού αντιπολεμικού και αντιφασιστικού μηνύματος.
Η ταινία αυτή, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ και έχει τίτλο «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΙΕΣ» θα προβληθεί για πρώτη φορά το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων. Την ταινία θα προλογίσει ο κορυφαίος κριτικός κινηματογράφου κ. Γιάννης Μπακογιαννόπουλος.
Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας προσκαλεί όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μας καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων να τιμήσουν με την παρουσία τους την προβολή της ταινίας.

Συνεντευξη του Κηνοθέτη Ηλία Γιαννακάκη στο "Αθηνα984"
Συνέντευξη θα παραχωρήσει ο σκηνοθέτης Ηλία Γιαννακάκης στο δημοσιογράφο Κωστα Σπυρόπουλος, στην εκπομπή "Τρια τέταρτα με τον Κώστα Σπυρόπουλο", στον "Αθηνα984" που θα μεταδοθεί το Σάββατο 14 Δεκ 2013 και ώρα 20.00 , με αφορμη την προβολη της ταινιας "Καλάβρυτα, Άνθρωποι και Σκιές"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.