HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι κινήσεις Κατσανιώτη επιβεβαιώνουν την κάθοδό του στην πολιτική ζωή της Αχαΐας.

Όλες οι πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Κατσανιώτη , (Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας) να πολιτεύεται στην Αχαΐα με την Νέ...


Όλες οι πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Κατσανιώτη, (Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας) να πολιτεύεται στην Αχαΐα με την Νέα Δημοκρατία και ο Αχαιός πολιτικός φροντίζει να το επιβεβαιώνει. Προχθές 13.12 βρέθηκε στα Καλάβρυτα στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων των 70 χρόνων από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και να συνομιλήσει με τοπικά στελέχη θέλοντας να μάθει τα τοπικά προβλήματα. 
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS "συνέλαβε" τον Ανδρέα Κατσανιώτη στο ξενοδοχείο "Mont Helmos" στην Κλειτορία το απόγευμα της Πέμπτης 12.12, να συνομιλεί με πρόεδρο τ.ε. της Κλειτορίας Ανδρέα Δημόπουλο, τον δημ. σύμβουλο Σωτήρη Δουκλιά, τον Βασίλη Καρρά, τον τ. κοινοτάρχη Βασίλη Ντέντε, το μένος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Θανάση Γιαννακόπουλο, τον πρόεδρο του Περιβαντολογικού κέντρου Κλειτορίας Νίκο Τσάμη, τον πρόεδρο της τοπικής Κλειτορίας Παναγιώτη Μαντά, τον Παναγιώτη Γιανούλια, τον Μίμη Κατσιαμπέτη, τον Βασίλη Βελονά, τον Βασίλη Παλιβό, τον Ανδρέα Θεοδώρου και άλλους.  
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα τοπικά προβλήματα επιβεβαιώνοντας οτι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.