HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκαλαβρυτινή Ένωση - Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τα 70 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Η ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ διοργανώνει, υπό της Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Καλαβρύτων, ε κδήλωση Μνήμης και Τ...

Η ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ διοργανώνει, υπό της Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Καλαβρύτων, εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τα 70 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα της εκτέλεσης όλου του ανδρικού πληθυσμού των Καλαβρύτων την 13 Δεκεμβρίου 1943, αλλά και δεκάδων άλλων εκτελέσεων και αφανισμού κατοίκων, Μοναστηριών και Χωριών της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων από τα Γερμανικά και Ιταλικά στρατεύματα Κατοχής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή και από ώρας 10.00 πρωινής μέχρι και 15.00 απογευματινής, στην Αίθουσα της Αρχαιολογικής Εταιρείας Αθηνών, Πανεπιστημίου 22 και Ομήρου στην Αθήνα .
Στην Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής, που θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναφέρεται στην παρούσα Πρόσκληση, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν η Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία, η Κυβέρνηση, η Εκκλησία, Εκπρόσωποι Ενόπλων Δυνάμεων και Αστυνομίας, εκπρόσωποι συλλογικών φορέων και σημαντικές προσωπικότητες, για να τιμήσουμε όλοι μαζί την Θυσία των Ηρώων Μαρτύρων που πλήρωσαν με το αίμα τους το Τίμημα της Ελευθερίας.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για τους διοργανωτές και θα αποδώσει την επιβαλλόμενη τιμή στην Μνήμη των Ηρώων Εκτελεσθέντων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, Πρόεδρος Π.Ε. : 6944258260
Δήμητρα Κωνσταντινίδου, Γεν. Γραμ. Π.Ε. : 6977024175
Χορηγός Επικοινωνίας:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.