HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραδόθηκε το νέο Master Plan του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Στις 17.2.2013 ο Πρόεδρος του ΧΚΚ και Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΧΚΚ, Ευθύμιος Βαζαίος, παρέλαβ...


Στις 17.2.2013 ο Πρόεδρος του ΧΚΚ και Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΧΚΚ, Ευθύμιος Βαζαίος, παρέλαβαν επίσημα από τον Παναγιώτη Καραμερτζάνη, Μηχανολόγο Μηχανικό και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΕΤΕΜΑ, το Master Plan του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.
Πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο που εκπονήθηκε από ειδικούς της παγκοσμίου εμπειρίας σ’ αυτόν το τομέα εταιρείας ECOSIGN. Περιγραφεί τα βήματα για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του ΧΚΚ μέσα στις επόμενες δεκαετίες με στόχο το διπλασιασμό της δυναμικότητας του. Το master plan κόστισε 100.000€ και χρηματοδοτήθηκε από την αποκεντρωμένη διοίκηση μετά από δημόσιο διεθνή διαγωνισμό.
Ήδη το ΧΚΚ βρίσκεται στη φάση εκπόνησης μελετών για την υλοποίηση της Α’ φάσης κατασκευών που θα αναδείξουν το ΧΚΚ σαν ένα μεγάλο κέντρο άθλησης χειμερινών σπορ.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.