HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δείτε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με απ' ευθείας τηλεοπτική-διαδικτυακή κάλυψη την Δίκη της Χάγης

Παρακολουθήστε ζωντανά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS τις ακροάσεις στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης Με απ' ευθείας τηλεοπτική-διαδικτυακή κάλυψη. Γ...

Παρακολουθήστε ζωντανά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS τις ακροάσεις στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης Με απ' ευθείας τηλεοπτική-διαδικτυακή κάλυψη. Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Διεθνές Δικαστήριο σε μια διαδικασία που θα διαρκέσει ολόκληρη την εβδομάδα. Κεντρικό διακύβευμα της σημαντικής αυτής δίκης, που ενδιαφέρει άμεσα την Ελλάδα, είναι εάν τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει σε ξένη χώρα ο στρατός κατοχής ενός κράτους είναι ακαταδίωκτα από τη Δικαιοσύνη του κράτους στο οποίο τελέσθηκαν (δικαίωμα ετεροδικίας).

Η απόφαση της Χάγης θα είναι πράγματι καθοριστική. Εάν οι δικαστές καταργήσουν το δικαίωμα ετεροδικίας των κρατών στα συγκεκριμένα εγκλήματα, τότε ανοίγει ο δρόμος για την εκδίκαση δεκάδων άλλων εγκλημάτων των ναζί στην Ελλάδα, τα οποία σήμερα είναι παγωμένα δικαστικά.

Οι μεταδόσεις θα γίνονται καθημερινά εως τις 16/9 και για όσο διαρκούν οι συνεδριάσεις (περίπου έως 2μμ ωρα Ελλ.)

Σημείωση: Για να δείτε αυτή την εκπομπή, πρέπει να έχετε την έκδοση 10 ή νεότερη έκδοση του Adobe Flash Player.Μπορείτε να τη βρείτε εδώ .




ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

7 σχόλια

  1. Η αναμετάδοση διακόπτεται. Εδώ και ώρα δεν μπορώ να δω την αγόρευση μάλλον του εκπροσώπου της Γερμανίας. Η διαδικασία μάλλον διεξάγεται με επίσημη γλώσσα τα γαλλικά.

    Κάποιος θα χρειαστεί να μεταφράσει στα ελληνικά τα βασικά σημεία των εισηγήσεων.

    Εύχομαι να μαγνητοσκοπείται από τους φίλους του Kalavrytanews όλη η διαδικασία , έτσι ώστε στην συνέχεια να μπορέσει κάποιος να ενσωματώσει ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΛΟΥΣ σε όλο το βίντεο και να το ανεβάσει στο διαδίκτυο. Θα ήταν μεγάλη επιτυχία για το site και για όλους τους Έλληνες.

    Τέλος ας ληθεί το τεχνικό πρόβλημα της αναμετάδοσης. Μεθαύριο μιλάει- τοποθετείται ο νομικός εκπρόσωπος της Ελλάδας , ο κ. Περράκης . Καλό θα ήταν να μάθουμε τι είπε και τι είπε ΑΚΡΙΒΩΣ.

    Ευχαριστώ ,

    Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν "κολλάει" θα πρέπει να κάνετε ανανέωση σελίδας, όσο για την μετάφραση θα έχουμε τα επίσημα πρακτικά τις επόμενες ημέρες,
    σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Νίκο. Καλάβρυτα 14/09/2011
    Περιμένουμε εναγωνίως την μετάφραση των επίσημων πρακτικών.
    Πρέπει να ενημερωθούμε σαν Ένωση και να ενημερώσουμε τους απογόνους των εκτελεσθέντων.
    Πάντως η πλειοψηφία το Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, για μία ακόμα φορά απεδείχθη πάρα πολύ χαμηλότερη των περιστάσεων. Πιό χαμηλά δεν μπορούσε να πάει.
    Είναι αδιανόητη η στάση της, καθώς και ο τρόπος που αλλάζουν τις αποφάσεις τους, αποφάσεις της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, πιθανόν ( το κατ' αυτούς), για να μην προλαβαίνουν να αντιδράσουν οι άλλες πλευρές, νομίζοντας ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τους απογόνους των εκτελεσθέντων.
    Θα έλθει η ώρα να λογοδοτήσουν. Νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο. Πλανώνται πλάνην οικτρά.
    Θα επανέλθω όταν έιναι η ώρα για την καθ' όλα απαράδεκτη απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων όσον αφορά την εκπροσώπηση μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
    Τα Καλάβρυτα και τα θύματα (οι εκτελεσθέντες) δεν εκπροσωπήθηκαν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης υπαιτιότητα του Δημάρχου τους Γιώργου Λαζουρά και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.
    Κάθε φορά προσπαθούν με χίλιους τρόπους να αποκλείουν την εκπροσώπηση της Ένωσης των Θυμάτων λές και είναι σε διατετεγμένη πορεία.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που ακολουθούν αυτή την απαράδεκτη τακτική.
    Με εκτίμηση
    Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης
    Γενικός Γραμματέας
    Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς ο σύνδεσμος αυτός δεν μου ανοίγει καθόλου ωστε να παρακολουθήσω την δίκη...κατέβασα και εγκατέστησα και το πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεστε αν δεν έχουμε εικόνα αλλα δεν γίνεται τίποτα..!ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι μεταδόσεις ξεκινούν από 10:30πμ εως 14:00 περίπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ KALAVRYTA NEWS AΠΟ ΤΟ GOOGLE CHROME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΡΙΛΑΕ

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ Η ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ , ΕΊΝΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ .
    ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΛΟΓΟΙ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΠΕΡΙΜΈΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΛΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ . ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ , ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ .

    ΤΑΚΗΣ Ι. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.