HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλέξ. Κουτσομητόπουλος - Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας

Εξοργιστικό και συγκλονιστικό . 25-7-1943 ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ Κάτω Λάκκας ΣΟΥΛΙΟΥ Γράφω σήμερα , 24 Ιουλίου - ημέρα της δήθεν αποκατάστασης της ¨δ...

Εξοργιστικό και συγκλονιστικό . 25-7-1943 ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ Κάτω Λάκκας ΣΟΥΛΙΟΥ Γράφω σήμερα , 24 Ιουλίου - ημέρα της δήθεν αποκατάστασης της ¨δημοκρατίας¨ , προς τον Ηπειρώτη και πρώην ¨Επονίτη¨ - Πρόεδρο της ¨Ελληνικής¨ -Δημοκρατίας . Κύριε Παπούλια σύμφωνα με το ¨ισχύον¨ Σύνταγμα και το ¨Διεθνές Δίκαιο¨, εσείς κηρύσσεται πόλεμο και υπογράφεται την λήξη του με ¨Συνθήκες Ειρήνη¨. Και ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ ΔΕΝ έχουμε -ακόμα - υπογράψει με την Γερμανία για την λήξη των συνεπειών του Β΄Π.Π., ας είμαστε ¨σύμμαχοι¨ με την Νέα Γερμανική Αυτοκρατορία ( ¨Ε.Ε.¨ ). Το 1952 ο Βασιλιάς Παύλος , σαν αρχηγός κράτους , υπέγραψε ¨άρση του εμπολέμου¨ με την Γερμανία ΜΕ ΤΗΝ -ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ - ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ -ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ – ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ¨ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ( Ν. 2023 / 30.6.1951 ) Και η Γερμανία αρνείται από το 1990 μέχρι σήμερα να ανταποκριθεί στο Διεθνές Δίκαιο , στην Συνθήκη Περί Πολέμου της Χάγης , στις προϋποθέσεις του Ελληνικού νόμου για την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και στην Συνθήκη του Λονδίνου ( 26.5.1952) με την οποία η Γερμανία δεσμεύτηκε να αποζημιώσει τα κράτη που κατέλαβε, όταν διεθνείς συνθήκες επιτρέψουν την ενοποίηση της. Οπότε κ, Παπούλια ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ , σαν αρχηγός κράτους , να προσφύγετε κατά της Γερμανίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Οφείλετε να συνεχίσετε την ¨Ρηματική Διακοίνωση¨ που υποβάλλεται στις 14/11/1995 , σαν Υπουργός των Εξωτερικών με εντολή του τότε πρωθυπουργούς σας Ανδρέα Παπανδρέου , στην Γερμανία με την οποία ζητούσατε την άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από την Γερμανική εισβολή και κατοχή στην Ελλάδα στον Β΄Π.Π. Διότι εκτός των άλλων , σύμφωνα με τον νόμο, είμαστε με την Γερμανία σε ¨εμπόλεμη κατάσταση¨ , de -facto και de-jura κ. Παπούλια , όχι μόνο για τα νέο-αποικιακά Μνημόνια που μας επιβάλλει. Εξηνταέξη χρόνια , μετά το 1945 , εθνικής μειοδοσίας , προδοσίας και σε τελική ανάλυση κοινωνικής εκβαρβάρωσης είναι αρκετά , ανεξάρτητα από τα ¨αγαθά¨ και ¨πατριωτικά¨ κίνητρα των κυβερνώντων

Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος , δημοσιογράφος – πολιτικός επιστήμονας.
Ερευνητής από το 1987 της ιστορίας των συνεπειών της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και υπερασπιστής με σειρά δεκάδων δημοσιεύσεων και εμφανίσεων στα Μ.Μ.Ε. της Διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων ( προς το Δημόσιο ) και Αποζημιώσεων ( προς τους Πολίτες ) , όπως και της επιστροφής των ¨Εξαναγκαστικών Δανείων της Τράπεζας της Ελλάδος προς το Γ΄Ράιχ .

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

1 σχόλιο

  1. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντί να έρθουν τότε, μετά την πτώση του ναζισμού, οι Γερμανοί να χτίσουν την Ελλάδα και όσες χώρες της Ευρώπης κατέστρεψαν, πήγαν χιλιάδες Έλληνες και άλλοι ξένοι μετανάστες να χτίσουν την Γερμανία.

    Να πληρώσουν οι Γερμανοί γιατί με τη σημερινή συμπεριφορά τους μου θυμίζουν τους προγόνους τους ΝΑΖΙ

    Χ.Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.