HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Περπατάει" το οδόστρωμα στην Πούντας – Καλαβρύτων

Στην χιλιομετρική θέση 9+500 της επαρχιακής οδού Πούντας – Καλαβρύτων, έργο το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πενταετία που διανύσαμε από την...


Στην χιλιομετρική θέση 9+500 της επαρχιακής οδού Πούντας – Καλαβρύτων, έργο το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πενταετία που διανύσαμε από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας.
Στην περιοχή αυτή η βλάστηση έχει καταστραφεί από την μεγάλη πυρκαγιά του 2007,η οποία κατέστρεψε μεγάλο μέρος της Αιγιαλείας. Τα χρόνια πέρασαν και η επούλωση των πληγών που άφησε η μεγάλη πυρκαγιά δεν λέει να κλείσει.
Με Δύο εργολαβίες προσπάθησε η Νομαρχία να αποκαταστήσει την βλάβη της οδού τα προηγούμενα χρόνια.
Μόνο που και ,με τις δυο εργολαβίες λύση δεν δόθηκε!
Πρώτον διότι παγιδεύτηκαν τα όμβρια ύδατα (φρεάτιο) στα θεμέλια του έργου όπως δείχνει η δεύτερη φωτογραφία στην οποία φαίνεται και η μη σύνδεση του αγωγού προώθησης των ομβρίων υδάτων!
Δεύτερον στο πρανές του δρόμου …πάνω από το τοιχίο που κατασκευάστηκε υπάρχει υδατοδεξαμενή με υπερχείλιση (τη χειμερινή περίοδο) η οποία καταλήγει στα θεμέλια του έργου!
Τώρα θα μου πείτε, ότι αυτά είναι ψηλά γράμματα, αφού το έργο το παρακολουθούν και το παραλαμβάνουν μηχανικοί του κράτους!
Καιρός είναι να μάθει και ο Έλληνας πολίτης ποιοι το παρέλαβαν!
Η ουσία είναι ότι ο δρόμος τις προσεχείς μέρες κινδυνεύει να "φύγει" από την θέση του και να διακοπή η διέλευση των αυτοκινήτων από τα Καλάβρυτα προς την Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών με ότι συνέπειες θα έχει αυτό για την τοπική οικονομία.

Υ.Γ.Οι φωτογραφίες είναι σημερινές!

Ο ρεπόρτερ του δρόμου
Αλέξης Λεχουρίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.