HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο μήνυμα Χρήστου Παπαδάτου

Από τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας γιά τον Δήμο Καλαβρύτων και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χρ. Παπαδάτο, μετά από ...

Από τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας γιά τον Δήμο Καλαβρύτων και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χρ. Παπαδάτο, μετά από την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελέσμάτων του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στα Καλάβρυτα, ανακοινώνονται τα εξής:

Με ευπρέπεια και δημοκρατικό ήθος διεξαγάγαμε έναν προεκλογικό αγώνα που και στους δύο εκλογικούς γύρους έδωσε μιά μεγάλη και σταθερή στήριξη των Καλαβρυτινών ψηφοφόρων προς τον συνδυασμό μας της τάξης του 47%. Ευχαριστούμε γι αυτό όλους τους Καλαβρυτινούς είτε μας ψήφισαν είτε όχι.
Ηδη από την πρώτη στιγμή γνωστοποίησης των εκλογικών αποτελεσμάτων, σπεύσαμε να συγχαρούμε τον νικητή των εκλογών και να δηλώσουμε την διάθεσή μας γιά προσφορά θετικού έργο στον Δήμο στα πλαίσια της άσκησης του αντιπολιτευτικού θεσμικού μας ρόλου.
Βασικό μας μέλημα είναι ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ . Τις ευθύνες της άσκησης της Δημοτικής Αρχής τις έχουν άλλοι. Οι δικές μας ευθύνες σχετίζονται με την άσκηση ενός υπεύθυνου ρόλου, που θα αναδεικνύει προβλήματα, θα προτείνει λύσεις , θα στηρίζει θετικές πρωτοβουλίες ή δράσεις και θα ενεργοποιεί τους πολίτες γιά όλα τα θέματα που χρειάζεται η εκδήλωση του λαικού ενδιαφέροντος και η ανάληψη της ανάλογης δράσης.
Ο κ. Δήμαρχος και οι κ.κ.δεκαεπτά Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειψηφίας, θα μας βρούν συμπαραστάτες όπου με την δράση τους προάγουν τις Καλαβρυτινές υποθέσεις. Θα μας βρούν αντίθετους σε λάθος επιλογές, σε λάθος δράσεις, σε αδράνεια, σε ολιγωρία, σε κακοδιαχείρηση, σε μη συννομες ενέργειες, κλπ. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα χρειασθεί να έχουμε έναν , αντίθετον προς την δική μας διάθεση, άχαρο καταγγελτικό και αντιθετικό λόγο. Μας θέλγει η ιδέα μιάς δημιουργικής προσπάθειας γενικής αποδοχής .
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην εκλογική μας παρουσία μέχρι τώρα και δηλώνουμε ότι θα δικαιώσουμε με την δράση μας όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.