1. Παναιγιάλειος: Το Απόλυτο και η Ψυχολογία της Κορυφής
Η ομάδα του Αιγίου έχει πραγματοποιήσει το ιδανικό ξεκίνημα, φιγουράροντας μόνη πρώτη στην κορυφή. Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ο Παναιγιάλειος κατάφερε να μεταφέρει στο πρωτάθλημα τη δυναμική των πρώτων επίσημων υποχρεώσεών του, εκμεταλλευόμενος τον ενθουσιασμό του κόσμου του. Το «διπλό» με 0-4 επί του ΟΦΑΜ πιστοποιεί ότι η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο η διατήρηση της κορυφής απαιτεί διάρκεια και καθαρό μυαλό, καθώς οι διώκτες καραδοκούν.
2. Ατρόμητος Πατρών: Η Έκπληξη που Έγινε Υπολογίσιμη Δύναμη
Ο Ατρόμητος Πατρών αποτελεί αναμφίβολα την ευχάριστη έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών. Παρά την πρώτη απώλεια βαθμών με το 1-1 απέναντι στον δυνατό ΠΑΣ Πρέβεζας, η ομάδα της Πάτρας παραμένει αήττητη στη 2η θέση της βαθμολογίας. Το σύνολο δείχνει χαρακτήρα, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και αποδεικνύει ότι δεν ήρθε στην κατηγορία απλώς για να διεκδικήσει την παραμονή, αλλά για να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο.
3. Παναχαϊκή: Αντίδραση και η «Μάχη» με τις Ιδιομορφίες
Μετά το νωθρό ξεκίνημα, η Παναχαϊκή έβγαλε την απαιτούμενη αντίδραση. Το επαγγελματικό «διπλό» με 0-1 στην έδρα του ΑΟ Λεβάντε την κράτησε σε τροχιά κορυφής, ούσα στην 4η θέση και μόλις στο -3 από τον Παναιγιάλειο.
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι «κοκκινόμαυροι» καλούνται να διαχειριστούν και εξωγενείς παράγοντες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα ζήτησε αλλαγή έδρας για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο Πατρών, ώστε να παίξει στα Προσφυγικά, καθώς ο αγωνιστικός χώρος της Αγυιάς δεν είναι ακόμα έτοιμος λόγω εργασιών. Το αίτημα τελικά δεν έγινε δεκτό από την ΕΠΟ, πράγμα που σημαίνει ότι η Παναχαϊκή θα πρέπει να δώσει ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Το δείγμα μπορεί να είναι ακόμη μικρό, όμως το αχαϊκό ποδόσφαιρο δείχνει τα δόντια του. Τα δύσκολα και τα μεγάλα ντέρμπι είναι μπροστά. Η σταθερότητα στις εκτός έδρας δοκιμασίες και η διαχείριση της πίεσης θα κρίνουν ποιος από τους τρεις εκπροσώπους μας θα αντέξει μέχρι το τέλος σε αυτόν τον μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής.
.jpg)

Σχόλια