Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η μάχη συνεχίζεται με πρώτη προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή»

Στα μέτωπα των μεγάλων πυρκαγιών που δοκιμάζουν την Αιγιάλεια βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη των επιχειρ…

Εικόνα


Στα μέτωπα των μεγάλων πυρκαγιών που δοκιμάζουν την Αιγιάλεια βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη των επιχειρήσεων και τον συντονισμό των δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή.
Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι οι τελευταίες ώρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τη Δυτική Ελλάδα, καθώς τα πύρινα μέτωπα που εκδηλώθηκαν στην Αιγιάλεια, στη Στάνη και στο Κουνουπέλι θέτουν σε δοκιμασία τις αντοχές όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των τοπικών κοινωνιών.
Όπως ανέφερε, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των ανθρώπων της πρώτης γραμμής, συνδράμοντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και των Δήμων. Άνθρωποι και μηχανήματα της Περιφέρειας συμμετέχουν στις επιχειρήσεις πυρόσβεσης, αλλά και στην ασφαλή απομάκρυνση πολιτών από τις επικίνδυνες περιοχές, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Ο κ. Φαρμάκης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια παραμένει σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα, με βασική προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και τη διαφύλαξη των οικισμών και του φυσικού περιβάλλοντος που απειλείται από τις φλόγες.
Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να επιδείξουν ψυχραιμία, συνεργασία και υπευθυνότητα, επισημαίνοντας ότι τα στοιχεία αυτά αποτελούν πολύτιμα εφόδια στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της μεγάλης δοκιμασίας.
«Η μάχη συνεχίζεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, εκφράζοντας τη στήριξή του σε όλους όσοι επιχειρούν αδιάκοπα για την κατάσβεση των πυρκαγιών και την προστασία των πολιτών.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτές οι αναρτήσεις

Σχόλια