Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κουτέλη: Αθλητικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Με αθλητισμό, παράδοση, μουσική και γιορτινή διάθεση ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος η Κουτέλη τις καθιερωμένες Αθλητικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, που διοργανώνει από …

Εικόνα


Με αθλητισμό, παράδοση, μουσική και γιορτινή διάθεση ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος η Κουτέλη τις καθιερωμένες Αθλητικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, που διοργανώνει από το 1984 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτέλης «Αναγέννηση».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Αυγούστου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τον 42ο Αγώνα Δρόμου Κουτέλης και το καθιερωμένο πανηγύρι του χωριού.
Στις 19:30 θα δοθεί η εκκίνηση του 42ου Αγώνα Δρόμου, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται εγκαίρως στον χώρο του παλιού σχολείου για την εγγραφή τους.
Η βραδιά θα κορυφωθεί στις 22:00, με το μεγάλο πανηγύρι της Κουτέλης, όπου ο Καλαβρυτινός Ανδρέας Κολοβός και η παρέα του, μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και παράδοση.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η Κουτέλη δίνει και φέτος το δικό της καλοκαιρινό ραντεβού, καλώντας κατοίκους και επισκέπτες να συμμετάσχουν σε μια γιορτή που συνδυάζει τον αθλητισμό, την παράδοση και τη διασκέδαση και αποτελεί πλέον έναν από τους σταθερούς θεσμούς του καλοκαιριού στα Καλάβρυτα.

Μπορεί να σας αρέσουν αυτές οι αναρτήσεις

Σχόλια