Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη γέλιο, περιπέτεια και σάτιρα υπόσχεται το Θέατρο Σκιών του Δημήτρη Αντωνίου, που παρουσιάζει την παράσταση «Το Νησί των Κατεργαραίων» την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026, στις 21:00, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων.
Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης οι Λάμπρος Γουρνάρης και Ηλίας Γουρνάρης, σε μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα του ελληνικού θεάτρου σκιών, τον Καραγκιόζη, ο οποίος μπλέκει σε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες σε ένα νησί γεμάτο... κατεργαραίους.
Το έργο συνδυάζει χιούμορ, δράση και παραδοσιακή σάτιρα, προσφέροντας άφθονο γέλιο και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για μια οικογενειακή παράσταση που διατηρεί ζωντανή την παράδοση του ελληνικού θεάτρου σκιών και υπόσχεται μια όμορφη καλοκαιρινή εμπειρία για κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη διοργάνωση του Δήμου Καλαβρύτων και η είσοδος αναμένεται να προσελκύσει πλήθος θεατών στην πλατεία της πόλης.