Page Nav

HIDE
FALSE
FALSE

Gradient Skin

Gradient_Skin

Breaking News

latest

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική πορνογραφία

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο συνταξιούχος γυναικολόγος από την Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για κατ...



Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο συνταξιούχος γυναικολόγος από την Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν σε σκληρούς δίσκους που διατηρούσε ο 82χρονος στο σπίτι του, εντόπισαν χιλιάδες αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι κάτω των 12 ετών.
Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερο σοκ είναι ότι εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο που έβγαλε ο ίδιος ο κατηγορούμενος, στα οποία απεικονίζονται ανήλικα παιδιά σε γυμνές και ημίγυμνες στάσεις, τα οποία είναι συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τα εγγόνια του.
Ο ίδιος πάντως φαίνεται να ισχυρίζεται ότι τα εγγόνια του δεν είναι γυμνά και μάλιστα στις φωτογραφίες είναι και άλλα πρόσωπα από την οικογένειά του.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 82χρονου ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης στοιχείων, που περιήλθαν μέσω του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children) των Η.Π.Α., εντοπίστηκε χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος μεταφόρτωσε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο διαδίκτυο.
Ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 82χρονου και εξακριβώθηκε ο τόπος κατοικίας του σε περιοχή της Αχαΐας.
Κατόπιν αυτού, πρωινές ώρες χθες, Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026, πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα στην οικία του, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πάτρας.
Στο πλαίσιο αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητής τηλεφωνίας, εξωτερικός, καθώς και δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια