Ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του κι έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των μελανόλευκων, παρά τον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας. Μαζί με τον γυμναστή Πετρο Τόπκα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για το ρόστερ.
Το πρώτο γκολ για τον Αστέρα σημείωσε με κεφαλιά στο 56’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λάσκαρης και δύο λεπτά αργότερα ο Κάρδαρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 υπέρ της Β’ ομάδας του Αστέρα Τρίπολης.
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης για την άριστη φιλοξενία.
Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν: Αντωνόπουλος, Βήτος, Αρβανίτης, Σταθόπουλος, Ρίζος, Ντούκας, Γαλαριώτης, Rindi, Μπούμπας, Fereira , Συρμής
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Γεωργόπουλος, Κατσαϊτης, Κακολύρης, Παπαγεωργίου, Παπαλεξόπουλος, Λιάτος, Ορτέντζιος, Μπουμπουλίμα, Ντούνης, Αθανασόπουλος, Mendes, Σαμπάνης
.jpg)

Σχόλια