HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένωση θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος: Εθελοντική δράση καθαρισμού στον τόπο εκτέλεσης και τον περιβάλλοντα χώρο

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και την Παρασκευή 14 Ιουνίου διοργανώνεται από την Ένωση θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος εθελοντικός καθαρισμός σ...



Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και την Παρασκευή 14 Ιουνίου διοργανώνεται από την Ένωση θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος εθελοντικός καθαρισμός στον τόπο εκτέλεσης και τον περιβάλλοντα χώρο "Λόφος ΚΑΠΗ '' στα Καλάβρυτα .
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής, λόγω της ζέστης την Τετάρτη 12 Ιουνίου από τις 7.00-11.00 το πρωί θα γίνει εκτίμηση-συγκέντρωση εργαλείων και καθαρισμός του χώρου (σκουπίδια χόρτα κλπ) και την Παρασκευή 14 Ιουνίου από τις 7.30-11.00 θα συνεχιστεί η εθελοντική εργασία . Συγκέντρωση θα γίνει έξω από το μνημείο της εκτέλεσης
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εθελοντική εργασία των δύο ημερών για τον καθαρισμό και μπορούν να διαθέσουν εργαλεία ( χορτοκοπτικά, χειροπριονά , τσουγκράνες ) είναι καλοδεχούμενα. Απαραίτητα είναι ρούχα κατάλληλα για εξωτερικές εργασίες ελαφριά και μακριά, κλειστά παπούτσια, καπέλο , γάντια λόγω των αρκετών κλαδιών και ξερών χόρτων που υπάρχουν στο σημείο .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της διοικούσας επιτροπής
Ένωσης θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος
Φάνης Παπαγεωργίου
τα Μέλη
Κατσικόπουλος Δημ. Φερλελής Νικ, Ζησημόπουλος Θαν τού Β., Σαρδελιάνος Φιλ.
Για τυχόν απορίες καλέστε στο 6980048196 .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.