HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ανήλικου για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων, φωτοβολίδων Συνελήφθη, προχθές το πρωί, σε...



Σύλληψη ανήλικου για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων, φωτοβολίδων
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 17χρονος, διότι στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδο απορριμάτων κοντά στην οικία του, (218) κροτίδες και (3) καπνογόνα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Παράλληλα, συνελήφθη η μητέρα του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Σύλληψη ανήλικου για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 13χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία βεγγαλικά-παιδικά αθύρματα.
Παράλληλα, συνελήφθησαν οι γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας Περί Όπλων και λοιποί ειδικοί ποινικοί νόμοι
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας σουγιάς και ένα ξύλινο μπαστούνι.
Από τον έλεγχο των εγγράφων του συλληφθέντα προέκυψε ότι στερούταν δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οχτώ ετών και τριών μηνών, για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.