HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Μην ανέχεσαι το bulling. Mίλα. Μπορείς» - Το συγκλονιστικό σποτ κατά του εκφοβισμού στα σχολεία

Με στόχο να σπάσει ο φαύλος κύκλος του bullying στα ανήλικα παιδιά το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό σποτ κατά του σχολικο...

Με στόχο να σπάσει ο φαύλος κύκλος του bullying στα ανήλικα παιδιά το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό σποτ κατά του σχολικού εκφοβισμού, στέλνοντας το μήνυμα στους μαθητές να μιλούν, ενώ σήμερα ανακοινώθηκαν και νέα αυστηρότερα μέτρα για τα σχολεία και όσους ασκούν βία, ψυχολογική ή σωματική.
«Εμένα χτύπησαν. Δεν αντέχω άλλο» λέει στους γονείς του με δάκρυα στα μάτια το παιδί που συμμετέχει στην καμπάνια, ενώ στην τηλεόραση παίζουν εικόνες από την κακοποίησή του.
«Μην ανέχεσαι το bullying. Μίλα. Μπορείς»
Mε την παρότρυνση «αν βιώνεις bullying στο σχολείο μπες στο stop-bulling.gov.gr και κάνε αναφορά» η εκφωνήτρια του σποτ καλεί τα νεαρά θύματα ενδοσχολικού εκφοβισμού να καταγγείλουν την παράνομη δράση συμμαθητών τους.
«Μην ανέχεσαι το bulling. Mίλα. Μπορείς. Μαζί μπορούμε να βάλουμε τέλος στον σχολικό εκφοβισμό», είναι το μήνυμα του υπουργείου Παιδείας προς τα θύματα.
Δείτε το σποτ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.