HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ: Πριν το Πάσχα θα δοθεί πράσινο φως στην κυκλοφορία της γραμμής Διακοπτό - Καλάβρυτα

Μετά από 40 μέρες ακινησίας ο Οdοντωτός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com , θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία τις ε...



Μετά από 40 μέρες ακινησίας ο Οdοντωτός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com, θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες και σίγουρα πριν από το Πάσχα. 
Η γραμμή του Οδοντωτού είχε τεθεί εκτός λειτουργίας από αρχές Μαρτίου (και πριν είχε συνεχιζόμενες διακοπές) μετά από πτώσεις φερτών υλικών στα πρώτα 5 χλμ. της διαδρομής Διακοπτό – Καλάβρυτα του Οδοντωτού, μέχρι τον σταθμό Νιάματα. Ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα στα συγκεκριμένα σημεία όσο και σύνθετο καθότι αφορά τα καμένα εδάφη, την σιδηροδρομική γραμμή του οδοντωτού, αλλά και το ποτάμι του Βουραϊκού.
Το σίγουρο είναι οτι θα απαιτηθούν παρεμβάσεις που ήδη έχουν δρομολογηθεί, ωστόσο σε πρώτη φάση και μετά τον πλήρη καθαρισμό της γραμμής που έχει ολοκληρωθεί, ο Οδοντωτός θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία και θα δώσει "ανάσα" στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.