HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συλλήψεις σε Πάτρα και Αίγιο για ενδοοικογενειακή βία

Στην Πάτρα  1. Συνελήφθη, χθες, το απόγευμα, μια γυναίκα, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος της, ο σύζυγός της, διότι τον χαστούκισ...



Στην Πάτρα 
1. Συνελήφθη, χθες, το απόγευμα, μια γυναίκα, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος της, ο σύζυγός της, διότι τον χαστούκισε στο πρόσωπο. 
2. Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, ένας αλλοδαπός, διότι χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο τη σύντροφό του. Την παθούσα συνόδευσαν αστυνομικοί στην οικία της. 
3. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η αδερφή του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε, παραβιάζοντάς περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί με δικαστική απόφαση. 
4. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε. 
5. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μια γυναίκας, στην Πάτρα, την οποία κατήγγειλε ο εν διαστάσει σύζυγός της, διότι τον απείλησε λεκτικά. 
Στο Αίγιο 
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, ένας άνδρας, διότι εξύβρισε και προκάλεσε σωματικές βλάβες στην μητέρα του, ενώ παράλληλα εξύβρισε και χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι τον αδερφό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.